Sponsoreret indlæg

Gå dig selv til en stærk krop

De fleste forbinder styrke og særdeleshed styrketræning med vægtløftning og timevis, som skal bruges foran spejlet i fitnesscentret mens der pumpes jern på livet løs.

Men faktisk så kan du også styrke din krop ved at benytte dig af dine to ben og så den fantastiske natur, som vi i Danmark er omringet af.

Her kan du læse meget mere om, hvordan du kan gå din krop stærkere, og hvilke andre positive effekter, dette kan have på dit mentale og fysiske velvære.

Klik eventuelt ind på vandretips.dk, hvor du altid kan finde en masse inspiration til både vandreudstyr samt vandreruter.

Intervaltræning er vejen frem

Der er naturligvis forskel på måden at gå på, ligesom det også gør sig gældende for traditionel styrketræning, løbetræning osv.

Men ved at lægge intervaller ind i din gåtur, og dermed også få din puls i vejret, så begynder der pludselig at ske ting og sager.

Faktisk, så er det blevet påvist, at du kan forbedre din kondition med 15-20%, hvis du går regelmæssigt og samtidig fletter intervaller ind i dine gåture. Lider du f.eks. af diabetes eller for højt blodtryk, så kan du ved at følge et gå-program både stabilisere blodsukkerniveauet samt få blodtrykket til at falde.

Men det kræver naturligvis vedholdenhed, og at du kommer afsted som minimum 2-3 gange om ugen. I den forbindelse er det vigtigt, at sikre en hurtig restitution – specielt efter intervaltræning, og her kan man benytte flere værktøjer, bl.a. recovery boots. Find de bedste recovery boots her.

Du bliver glad i låget

Ligesom kroppens kredsløb er dig taknemmelig for at du rent faktisk kommer afsted på de her vidunderlige gåture, så vil du også mærke, hvordan dit mentale overskud begynder at vokse. Først og fremmest kan en rask travetur hjælpe dig væk fra hverdagens hamsterhjul, hvor der sikkert både er et arbejdsliv og et familieliv, som skal balanceres.

Du kan altså få et pusterum og tid for dig selv, hvor du egentlig kan få lov til at gå uden at skulle forholde dig til en hel masse.

Igen er der lavet studier, som peger på, at du ved at træne gennem vandreture, kan reducere stress og depression. Din hjerne belønner dig faktisk for at tage skoene på og gå ud ad døren. Og dette er vigtigt at huske på, når du en træt eftermiddag egentlig meget hellere vil smide dig på sofaen.

Det er ikke din krop der er træt, det er din hjerne. Og det bedste, du kan gøre i den situation, er at ignorere din umiddelbare lyst til at gøre ingenting og så komme afsted.

Husk på at 1 kilometers gang altid er meget bedre end 0 kilometers gang.  

Du kan rent faktisk ende med at tabe dig

Det behøver bestemt ikke at være målet, at du skal tabe dig. Faktisk er det næsten bedst ikke at have dette som målsætning i sig selv.

Dog har regelmæssige gåture med intervaller indbygget den sidegevinst, at din krop både bliver lettere, slankere og mere stram at kigge på.

Prøv lige at tænke over, at det egentlig ikke behøver være mere kompliceret, end at du blot skal have gå-skoene på og traske afsted langs de mange danske vandrestier.

Men intet er selvfølgelig bare nemt. Det kræver en stor indsats at få oparbejdet de gode stabile vaner, så du egentlig skal bruge så lidt kapacitet på at tænke over, at du skal ud at gå, men du i stedet bare gør det, som du børster tænder om morgenen.

Dermed kan du nemmere komme afsted og rent faktisk begynde at mærke nogle af de vidunderlige forandringer, som en frisk gåtur medfører. Og du vil opleve, at det ikke nødvendigvis kræver abonnement til fitnesscenteret at få en stærkere krop.

Du kan også sagtens gå dig til den.

Om fitnessboom.dk

Hos fitnessboom.dk kan du finde information om forskellige produkter indenfor styrketræning og motion, og derved få hjælp til at vælge de produkter, som dækker dine behov.

Sitemap

Kontaktoplysninger

Mail: frederik.affiliate@hotmail.com

Adresse: Jyllandsgade 16, 1. 8 9000 Aalborg

CVR: 43275690