Forside ➤ Diverse ➤ Trampolin til nedgravning

Denne side er reklamefinansieret. 

Trampolin til nedgravning: Se de 8 udvalgte InGround trampoliner til nedgravning

At hoppe på trampolin er sjovt for både børn og voksne, og derfor er det også blevet mere populært, at have en trampolin i haven. Er du interesseret i at købe en trampolin til haven er der to muligheder, nemlig en fritstående med ben eller en nedgravet trampolin – også kaldet InGround trampolin. Uanset hvilken du vælger er du sikret mange sjove timer, men der er dog en række fordele ved en nedgravet trampolin.

Hos fitnessboom.dk har vi samlet forskellige, gode bud på trampoliner til nedgravning fra danske forhandlere, så du kan finde en nedgravet trampolin, som dækker dine behov. Nedenfor ses blandt andet bedst i test og bedst til prisen.

Prismatch

60 dages returret

Levering: 1-2 hverdage

 

BERG Champion 330 InGround

Champion er den klassiske trampolin fra BERG, og den første der blev udviklet til nedgravning. Dette er absolut en af de bedste trampoliner på markedet til privat brug.

Fordelen ved en nedgravningstrampolin, er at den kun er 20 centimeter over jorden, og derved tager mindre udsyn i haven. Du undgår at børn skal gå op og ned ad en stige, hvilket kan være en fordel til de aller mindste.

Champion er udstyret med med TwinSprings fjedre, som giver endnu bedre hoppeegenskaber. Du får her hele 96 fjedre, som giver et sikkert og stærkt opspring. Fjedre og ramme er på Champion modellen varmegalvaniserede , og er dermed beskyttet godt mod rust.

Champion har en ekstra tyk beskyttelseskant på hele 3 centimeter og en dug i højeste kvalitet. Her får du en meget sikker trampolin, som giver en rigtig god springkraft.

Dimensioner på hul til nedgravning:
– Diameter 290 cm
– Min dybde i midten: 75 cm

Pris: 5.110 kr.    6.429 kr.

BERG Favorit 330 InGround

Nedgravningstrampolin fra BERGs anerkendte Favorit linje.

Denne trampolin på 3,3 meter har samme kraftige kvalitet som de andre trampoliner i favoritlinjen, men er konstrueret til at tåle nedgravning.

Den leveres med et net til undersiden af trampolinen, der forhindrer bolde m.m. i at komme under trampolinen.

Rammen er 2 mm i tykkelsen og galvaniseret både på inder- og ydersiden.

Dimensioner på hul til nedgravning:
– Diameter 290 cm
– Dybde: min. 75 cm

OBS! Diameteren på trampolinen er målt inkl. kantpolstring

Vær opmærksom på, at det kun er sikkerhedsnet Comfort der passer til denne model, og IKKE sikkerhedsnet Deluxe – da denne størrelse har 6 ben og ikke 8.

Pris: 4.245 kr.    4.469 kr.

BERG Favorit 430 InGround Grå inkl sikkerhedsnet Comfort

Denne trampolin fra BERG er bedst i test hos pricerunner!

Nedgravningstrampolin fra BERGs anerkendte Favorit linje.

Denne trampolin på 4,3 meter har samme kraftige kvalitet som de andre trampoliner i favoritlinjen, men er konstrueret til at tåle nedgravning.

Her medfølger BERG Comfort sikkerhedsnet, der øger sikkerheden på trampolinen når der hoppes.

Pris: 7.519 kr.

JumpMaster 365 InGround

Nedgravningstrampolin til haven fra JumpMaster med en diameter på 365 cm. Her får du en god, stor trampolin med en fornuftig hoppekvalitet til en god pris.

Selve rammen er lavet i galvaniseret stål, hvilket gør den modstandsdygtig overfor rust. Ramme og ben har en meget kraftig konstruktion, og selve rammen har livstidsgaranti. Trampolinen har en højde på 20 cm inkl ben.

Dimensionerne på hullet under trampolinen skal være 325 cm i diameter og ca 75 cm dyb på det dybeste punkt. Hullet graves i en skåleform.

Pris: 4.995 kr.

JumpMaster 430 InGround

Nedgravningstrampolin til haven fra JumpMaster med en diameter på 430 cm. Her får du en god, stor trampolin med en fornuftig hoppekvalitet til en god pris.

Selve rammen er lavet i galvaniseret stål, hvilket gør den modstandsdygtig overfor rust. Ramme og ben har en meget kraftig konstruktion, og selve rammen har livstidsgaranti. 

Dimensionerne på hullet under trampolinen skal være 390 cm i diameter og ca 75 cm dyb på det dybeste punkt. Hullet graves i en skåleform.

Pris: 3.495 kr.    5.995 kr.

BERG Grand Favorit 520 Inground - Oval

Den populære Favorit model fra Berg er nu kommet i en ny oval form. Den ovale form kombinerer styrken fra den runde ramme med den store hoppeflade fra en firkantet trampolin. Denne form giver mulighed for at bruge længden til forskellige gymnastiske tricks.

Favorit har Goldspring solo fjedrer, som er længere end dem du finder på Talent modellerne, og gør dem dermed mere fleksible. Fjedrene er galvaniserede med en solid zink coating, for at modvirke rust.

Grand Favorit Inground er 27 cm i højden. 

Pris: 5.799 kr.    7.289 kr.

BERG Ultim Favorit 280 Inground Grå inkl Sikkerhedsnet Comfort

Ultim Favorit InGround har en størrelse på 280×190 cm. Dette gør den til ideel i en mindre have, hvor det er nemmere at finde plads til en firkantet trampolin end de runde udgaver fra BERG. Trampolinen har de velkendte Goldspring Solo fjedre fra Favorit serien, som er lange og fleksible og sørger for en god hoppeoplevelse. Fjedrene er galvaniserede med et lag zink coating for yderligere rustbeskyttelse.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der skal være god plads rundt om trampolinen. Det anbefales at der er 1,5-2 meter udenom, hvor der ikke er buske, træer, en mur eller andet.

Pris: 4.758 kr.    5.879 kr.

BERG Ultim Favorit 330 Inground - firkantet

BERG Favorit Ultim 330 er en rektangulær nedgravningstrampolin. Ultim Favorit har et specielt udviklet stel, som gør den ekstra stærk, i forhold til andre trampoliner i samme form.

Denne rektangulære Favorit trampolin, har de samme Goldspring Solo fjedre, som de øvrige Favorit modeller. Fjedrene er smidige og lange hvilket giver en god hoppeoplevelse for store og små.

Ydermere er fjedrene galvaniserede med et lag zink coating for at give en yderligere beskyttelse mod rust. 

Pris: 5.479 kr.

Nedgravet trampolin

Fordele ved InGround trampoliner

Nedenfor fremgår fordelene ved at have en InGround trampolin i punktform. Efterfølgende er de enkelte punkter uddybet:

  • Nemt for små børn at komme af og på trampolinen
  • Den er svær at stjæle
  • Nedgravet trampolin fylder mindre end trampoliner med ben
  • Let at bruge
  • Sikrere end trampoliner med ben
  • Kan ikke blive taget af vinden
  • Bedre kontrol over spring
  • Mindre iøjnefaldende

Først og fremmest kan det være en fordel, at trampolinen ligger nedgravet, hvis du har små børn, eftersom det er nemt for dem at gå af og på trampolinen, da den er plan med græsplænen. En nedgravet trampolin kan også være en fordel, hvis du bekymrer dig for, at andre vil stjæle trampolinen. På denne måde er trampolinen gemt af vejen og kan ikke nemt flyttes.

En anden fordel ved trampoliner til nedgravning er, at de ofte fylder mindre i haven end fritstående trampoliner med ben. Trampoliner med ben har typisk et net, der gør trampolinen mere stabil og sikker, men dette kommer også til at fylde en del i haven.

En nedgravet trampolin er ofte nemmere at bruge, fordi den ikke har nogen ben eller net, der kan være i vejen. Du kan let springe på trampolinen uden at bekymre dig om at træde forkert og vælte trampolinen. Det er dog vigtigt at huske på, at nedgravet trampoliner stadig skal have et net for at være sikker. Dette trampolinnet skal monteres omkring trampolinens kant for at forhindre, at personer falder ud af trampolinen og kommer til skade.

Derudover er trampoliner, der er nedgravet i jorden, meget sikrere end trampoliner, der står på jordoverfladen. Hvis trampolinen vælter eller personer falder igennem trampolinens ramme, er der mindre risiko for, at de vil komme til skade. Derudover er InGround trampoliner mindre tilbøjelige til at blive væltet af vinden. Trampoliner på jordoverfladen kan let blive væltet af en stærk vind, hvilket igen øger risikoen for personskader.

Ydermere giver en InGround trampolin også trampolinens brugere mulighed for at udføre flere tricks og spring. Trampolineksperter siger, at trampoliner, der er nedgravet i jorden, giver trampolinister bedre kontrol over deres spring og flere muligheder for at udføre tricks.

Sidst men ikke mindst er en InGround trampolin også mindre iøjnefaldende end en trampolin med ben, hvilket også er noget der taler for en InGround trampolin fremfor en trampolin med ben.

Det er dog ikke kun fordelene, der er værd at nævne, når det kommer til trampoliner til nedgravning. Man skal nemlig også være opmærksom på, at trampoliner til nedgravning kræver en del arbejde for at blive gravet ned i jorden. Derfor er det ikke en trampolin, der er egnet til alle.

Hvordan vælger jeg den bedste trampolin til nedgravning?

Der er flere ting, du skal overveje, når du skal vælge den helt rigtige trampolin til nedgravning. For det første skal du overveje, hvor meget plads trampolinen optager. For det andet skal du tænke over, hvor meget trampolinen kan bære. Dette er specielt vigtigt, hvis der er voksne, som skal benytte den, eftersom vægtkapaciteten varierer fra trampolin til trampolin. Sidst men ikke mindst skal du overveje, hvor sikker trampolinen skal være.

Når du har overvejet disse ting, kan du begynde at se på de forskellige trampoliner til nedgravning, som vi har listet ovenfor. Du kan finde trampoliner i alle former og størrelser, så det er vigtigt, at du vælger den trampolin, der passer bedst til dine behov.

Nedgravning af trampolinen

Når du har fundet den rette trampolin til nedgravning, kan det være en god idé at få hjælp til at grave trampolinen ned. Dette er især vigtigt, hvis du ikke har meget erfaring med at grave eller håndtere store trampoliner. At få hjælp til at nedgrave trampolinen sikrer, at trampolinen bliver nedgravet korrekt og på en måde, der er sikker for alle, der bruger trampolinen. Det skal dog nævnes, at hvis du gider at bruge den tid det tager, og gør dig umage, så kan næsten alle grave ud til trampolin uden hjælp.

Når trampolinen er nedgravet, skal du sikre dig, at jorden omkring trampolinen er fast og stabil. Dette kan gøres ved at bruge sten eller store fliser til at holde jorden på plads. At have en stabil jordbase er afgørende for sikkerheden for trampolinens brugere. En ustabil jordbase kan føre til alvorlige personskader, hvis trampolinen kollapser eller personer falder igennem trampolinens ramme.

Når man har gravet trampolinen ned, er der ofte overskydende jord, som man ikke ved hvad man skal stille op med. Man kan enten bruge den til at fylde på andre steder i haven eller man kan give den væk. De fleste genbrugspladser tager imod jord, men ofte må man kun aflevere en bestemt mængde ad gangen. Kontakt din lokale genbrugsplads for at blive klogere på dette.

Video guide – Sådan installerer du din nedgravede trampolin

Se denne video guide, og bliv klogere på hvordan du installerer en InGround trampolin. Trampolinen i videoen er en BERG trampolin.

Video hentet fra youtube af Jollyroom Content

Hvor dybt skal hullet være til en InGround trampolin?

Som anbefalet i videoen ovenfor anbefaler vi, at der minimum er 75 centimeter fra midten af trampolinen til jorden. Det afhænger dog af, om trampolinen er plan med græsset, eller om den er hævet 20-25 centimeter over græsset. Dog kan det variere hvor dybt hullet skal være, afhængigt af hvor stor trampolinen er. De største trampoliner kræver tit et hul på 100 centimeter, og derfor anbefaler vi, at du tjekker brugsvejledningen på netop den trampolin du skal have.

Trampolin til nedgravning firkantet

Det er vigtigt at påpege, at en InGround trampolin ikke nødvendigvis behøver at være rund. Hvis en firkantet trampolin passer bedre til din have, er det bestemt også en mulighed, og i listen over udvalgte nedgravede trampoliner kan du også finde en firkantet nedgravet trampolin.

En firkantet trampolin har i forhold til en rund trampolin nogle helt klare fordele. Først og fremmest er der mere trampolin at boltre sig på, og for det andet giver firkantet trampolin et mere stabil og fast hop, da trampolinens fjedre er mere jævnt fordelt.

Der er dog nogle ting du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at erhverve dig en firkantet nedgravet trampolin. For det første er det vigtigt at påpege, at en firkant trampolin kræver lidt mere plads i haven, så det er noget man skal have tænkt over. For det andet kræver den også en smule flere fjedre end en rund trampolin. Det betyder, at trampolinen kan være lidt dyrere at anskaffe sig.

Men hvis man har pladsen og budgettet, er en firkant trampolin et rigtig godt valg. Den giver en sjovere og mere stabil trampolinoplevelse for både store og små. Så hvis man trænger til at forny trampolinen i haven, kan en firkant trampolin være et rigtig godt valg. En trampolin er nemlig ikke kun for børn – at hoppe på trampolin er en sjov og effektiv træningsform, der kan give mange fordele for både børn og voksne.

Vandafløb til nedgravet trampolin

Vandafløb til nedgravet trampolin er meget vigtigt. Vand vil samle sig omkring trampolinen, hvis der ikke er et vandafløb, og dette kan få trampolinen til at synke ned i jorden. Da vi har at gøre med et stykke udstyr, som har sin base under jorden, skal du være opmærksom på vandafledningssystemet. For meget vand under trampolinen er ligeledes en trussel for dens dele, hvorfor et vandafløb er særligt vigtigt.

Derfor skal du ikke købe en billig trampolin

En billig trampolin er ikke det samme som en kvalitetstrampolin. En ordentlig kvalitetstrampolin kan give dig og dine børn mange års glæde, mens en billig trampolin ofte giver problemer og ender med at blive skrottet efter kun få år.

En billig trampolin er typisk lavet af dårligere materialer og er ikke så robust og holdbar som en kvalitetstrampolin, som er dyrere. Billige trampoliner har også ofte problemer med deres fjedre, hvilket kan gøre det at hoppe på trampolinen meget ubehageligt og farligt.

Det er derfor langt bedre at investere i en ordentlig trampolin, som du vil kunne få glæde af i mange år. En ordentlig trampolin er typisk også meget sikrere at hoppe på, da de er lavet af bedre materialer og har bedre støddæmpere.

Som regel er det dog ikke nok kun at købe en kvalitetstrampolin. For at få den optimale sikkerhed og holdbarhed, bør man også investere i noget tilbehør som f.eks. et trampolinnet. Dette forhindrer at man vælter ud af trampolinen, hvilket kan ske med meget stor kraft, når man hopper på en trampolin.

Det er altså ikke bare et spørgsmål om at købe en dyrere trampolin, men også om at sikre den ordentligt. På den måde kan man undgå skader og have glæde af sin trampolin i mange år fremover. Vi anbefaler altså derfor, at du ikke køber en trampolin, som er alt for billig. Når det kommer til trampoliner, følger pris og kvalitet hinanden.

Andet udstyr til at hoppe på:

 Relaterede artikler

Om fitnessboom.dk

Hos fitnessboom.dk kan du finde information om forskellige produkter indenfor styrketræning og motion, og derved få hjælp til at vælge de produkter, som dækker dine behov.

Sitemap

Kontaktoplysninger

Mail: frederik.affiliate@hotmail.com

Adresse: Jyllandsgade 16, 1. 8 9000 Aalborg

CVR: 43275690