Denne side er reklamefinansieret.

Bedste squat rack: Se de 7 udvalgte squat racks

Tag din styrketræning til det næste niveau med den bedste squat rack. Med et squat rack i hjemmet er det muligt at lave squats, som er blandt de bedste øvelser der findes. Det er dog vigtigt at påpege, at et squat rack ikke kun bruges til squats, men også en lang række andre øvelser.

Hos fitnessboom.dk har vi samlet forskellige, gode bud på squat racks fra danske webshops, så du kan finde det bedste squat rack til dine behov.

Squat rack

1. ProForm Half Rack

Med ProForm Half Rack, er du sikret høj kvalitet og mindst ligeså høj sikkerhed. Det kraftige rack har en egenvægt på hele 78 kg. som giver en optimal stabilitet ved brug. 

Chin Up baren øverst, gør at brugerne foruden vægt-træning også kan bruge dette rack til kropshævninger. Spottere og holdere til vægtstangen justeres hurtigt og nemt til den ønskede højde. 

Dette rack kan bl.a. anvendes til bænkpres, squat og kropshævninger (max 136 kg).

Pris: 3.495 kr.    4.995 kr.

2. Abilica squatstativ

Abilica Squatstativ er til dig, der ønsker et solidt og fleksibelt squatstativ.

Stilbar bredde 48-128 cm og højde 108-148 cm. 

Kan også bruges som dips-station, eller til bænkpres. Max belastning 150 kg.

Vægtstang og vægtskiver er ikke inkluderet i prisen.

Pris: 1.995 kr.    2.495 kr.

3. American Barbell Half Rack

American Barbell producerer og leverer produkter af top-kvalitet til fitnesscentre i hele verden. Størstedelen af de mange produkter hos American Barbell bliver udviklet, produceret og testet i USA. 

Med mere end 90 års erfaring og udvikling giver American Barbell dig nogle af markedets bedste produkter. 

Med en konstruktion bygget op omkring 7,5*7,5 cm stål-stolper med en tykkelse 2,5 mm, får du her et Half Rack som er utroligt kraftigt og stabilt – så sikkerheden er i top…

Pris: 17.995 kr.

4. Masterfit Squatrack

MasterFit Squatstativ er til dig, der ønsker et kraftig og fleksibelt squatstativ til tung træning. 

Justerbar bredde 150-175 cm og højde 171 cm. 

Kan også bruges som dips-station, eller til bænkpres sammen med MasterFit weight bench. Opbevaring til vægt påmonteret. 

Vægt 30kg. Max belastning 360 kg.

Vægtstang og vægtskiver er ikke inkluderet i prisen.

Pris: 3.595 kr.

5. ProForm Mounted Wall Rack

ProForm Mounted Wall Rack er et ideelt squatstativ for dig, som vil have mange muligheder til din styrketræning på begrænset plads.

Vil du have et fitnessrum i garagen, hvor du stadigvæk kan parkere bilen, eller ønsker du maksimal benyttelse af ekstra værelset, hvor sengen alligevel ofte er gemt væk?
– Så er ProForm Mounted Wall Rack løsningen. Dens foldbare og holdbare arme svinges let ind, så stativet går fra at stikke 102 cm til 10 cm ud fra væggen. På den måde giver det plads til andre ting, når du er færdig med din træning.

Pris: 5.999 kr.

6. Inspire Squat Rack with safeties

Inspire Fitness Squat Rack w. safeties er et alsidigt squatrack. 

Placer en bænk under og man har også et bænkpresstativ.

Det er enormt kraftigt bygget og har flere muligheder for placering af stangen, samt justerbare sikkerhedsholdere for ekstra sikkerhed under din træning. 

OBS – vægtstang og vægtskiver medfølger ikke.

Pris: 4.495 kr.

7. American Barbell Squat Stand

American Barbell producerer og leverer produkter af top-kvalitet til fitnesscentre i hele verden. 

Størstedelen af de mange produkter hos American Barbell bliver udviklet, produceret og testet i USA.

Med mere end 90 års erfaring og udvikling giver American Barbell dig nogle af markedets bedste produkter. American Barbell Squat Stativet er kompakt, og du sparer derfor meget plads i forhold til større løsninger. På trods af størrelsen, er det et meget kraftigt og stabilt squat stativ…

Pris: 8.495 kr.

3 fordele ved at bruge squat racks:

Squat er en af de bedste øvelser for at opbygge muskelmasse. Dog bliver squat racks brugt til meget mere end ”bare” squats, og derfor er der flere grunde til du bør overveje at købe en. Vi har her på siden opstillet 3 fordele ved at bruge et squat rack, og disse fremgår nedenfor.

1. Kan bruges til mange øvelser

Det bliver kaldt en squat rack, men du kan udøve mange andre øvelser på den, herunder bænkpres og dødløft.

Ved nogle squat racks kan du endda tilkøbe tilbehør, som gør det muligt at lave endnu flere øvelser – eksempelvis dip bars. I princippet kan din squat rack udgøre hele dit hjemmefitness, hvis du er villig til at bruge nogle penge på tilbehør.

2. Justerbarhed

Et squat rack kan justeres i højden, og derfor kan alle bruge det, eftersom det blot skal tilpasses din højde.

3. Effektiv måde at træne på

At blive stærkere er formentligt årsagen til, at du gerne vil købe et squat rack, og det er ikke uden grund. Et squat rack er en utrolig effektiv måde at træne på, eftersom man kan lave mange forskellige øvelser, og blot tilføje vægt til stangen i takt med at man bliver stærkere. På den måde udvikler man sig hele tiden.

Ofte stillede spørgsmål om squat racks

Er et squat rack værd at købe?

Hvis du er til styrkeløft, vægtløftning eller bare ønsker at flytte nogle vægte, så ja, et squat rack er det værd. Det er sikkert og meget slidstærkt, og giver mulighed for at løfte tungt.

Hvor mange penge bør jeg bruge på et squat rack?

Dette kommer an på personlige præferencer. Nogle vælger at købe et squat rack til 6000 kr., mens andre laver deres eget. Vi anbefaler her på siden, at du køber det bedste du har råd til. Et squat rack er meget slidstærkt, og holder i mange år, og derfor er det en investering i din fysik de næste mange år.

Er billige squat racks usikre?

Ikke nødvendigvis. Squat racks er generelt blevet billigere de seneste år. Man skal huske på, at de billige squat racks stadig har en stålramme, og mange af dem kommer med ekstra tilbehør såsom pull up bars til trods for prisen.

Et billigt squat rack betyder altså ikke nødvendigvis, at det er usikkert eller et ”dårligt” squat rack. Dog skal man huske, at de oftest er bedre og mere sikre jo dyrere de er.

Kilder:

  • https://www.garagegymreviews.com/best-squat-racks

Om fitnessboom.dk

Hos fitnessboom.dk kan du finde information om forskellige produkter indenfor styrketræning og motion, og derved få hjælp til at vælge de produkter, som dækker dine behov.

Kontaktoplysninger

Mail: frederik.affiliate@hotmail.com

Adresse: Jyllandsgade 16, 1. 8 9000 Aalborg

CVR: 43275690