Sponsoreret indlæg

Kom i motion på surfbrættet

Surf

Hvorfor dyrke motion?

De fleste vil gerne i bedre form. Selvfølgelig – motion har en lang række positive virkninger både fysisk og psykisk. For det første styrkes muskulaturen og bliver stærkere. For det andet frigiver din krop en lang række hormoner. Adreanalin der sørger for at hæve hjernens arousalniveau. Endorfiner, oksitoksin og dopamin (kroppens egen velværehormonpakke) gør det nemmere for kroppen at slappe af og restituere. Man bliver frisk og glad i låget efter en løbetur eller anden fysisk aktivitet! Og når man træner regelmæssigt, får man mere overskud, bliver i bedre humør og får fornemmelsen af, at kroppen fungerer som den skal.

Det skal være sjovt

Mange forbinder motion med lange løbeture, uendelige squats, armbøjninger i massevis, planken …. man bliver træt på forhånd, fordi det kan være en sur pligt. Men det behøver det ikke at være. Det er vigtigt, at man finder en motionsform, man synes er sjov, for det giver et motiveret mindset i stedet for den sure pligt. Så bliver det nemmere at få rørt sig hver dag. Et godt eksempel på en sjov motionsform, er Stand Up Paddle.

Stand Up Paddle

Stand Up Paddle er eksploderet i Danmark de seneste par år. Og ikke uden grund. Det giver et fantastisk afbræk fra en hurtig og stressende hverdag at komme op på brættet, ud på vandet og i kontakt med vand, sol, vind – og ikke mindst den stilhed, der ofte er på havet, fjorden, kanalen eller søen. Derudover er det en sjov måde, at få sin daglige motion på. Når man Stand Up Paddler aktiverer man alle muskler i hele kroppen. Og pulsen kommer op, når man virkelig padler i gennem. Du kan med fordel tage din padletur væk fra storbyens kanaler og ud i naturen. Et studie offentliggjort i tidsskriftet ‘Frontiers in Psychology’, viser nemlig, at 20 minutter i naturen hver dag markant sænker stresshormonet kortisol i blodet. Som prikken over i’et er Stand Up Paddle en aktivitet som alle i familien kan være med til, og som de fleste synes er sjovt.

Det er en god ide at tage et Stand Up Paddle kursus, inden du tømmer pengepungen på lækkert surf udstyr. På et kursus vil du lære om udstyr, sikkerhed og ikke mindst hvordan man bruger boardet. Læs mere om Stand Up Paddle her eller find et kursus nær dig.

 

Kilder:

  • https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fpsyg.2019.00722/full

Om fitnessboom.dk

Hos fitnessboom.dk kan du finde information om forskellige produkter indenfor styrketræning og motion, og derved få hjælp til at vælge de produkter, som dækker dine behov.

Sitemap

Kontaktoplysninger

Mail: frederik.affiliate@hotmail.com

Adresse: Jyllandsgade 16, 1. 8 9000 Aalborg

CVR: 43275690