Sponsoreret indlæg

Gør din krop stærkere med en vægtvest

Ønsker du at tage din træning et skridt videre og udfordre dig selv lidt mere, end du har gjort hidtil? Så kan det være, at det er tid til at prøve en vægtvest. Vægtvesten er i sin enkelthed bare en vest, du tager på, hvor du så kan tilføje vægt til. Dette gør, at du konstant bærer rundt på en ekstra vægt, måske 5, 10, eller 15 kilo, som netop udsætter din krop for et konstant pres. Og dette ekstra pres sætter naturligvis dine muskler i gang.

Øget træningseffekt

Træning med vægtvest er en fantastisk måde at få lidt mere ud af den normale træning. Det er særligt henvendt til træning, som normalt ikke anvender vægte, såsom f.eks. konditionstræning i form af løb eller lignende, hvor den ekstra vægt netop til giver dig en hel del mere muskeltræning, end du normalt er vant til. Det vil derfor øge udbyttet af træningen markant, og med mange veste har du muligheden for gradvist at øge vægten, så du kan vænne dig til effekten over en længere periode.

Vægten er også ideel til crossfit, hvor mange discipliner netop bygger på, at du træner med kroppen i stedet for håndvægte og lignende. Her kan du f.eks. ved pull-ups give en god øget vægt, som netop vil effektivisere din træning.

God vægtfordeling

En fordel ved vesten er, at vægten fordeles ud over hele overkroppen, som netop gør, at du ikke belaster et enkelt punkt, som dine skuldre eller arme. På denne måde undgår du overbelastning af musklerne, og den smarte vægtfordeling sørger derfor for, at den intensiverede træning ikke kommer til at lede til unødvendige skader eller lignende, og du kan derfor trygt vælge at benytte dig af vesten, hvis du ønsker at få lidt mere ud af din normale træning.

Om fitnessboom.dk

Hos fitnessboom.dk kan du finde information om forskellige produkter indenfor styrketræning og motion, og derved få hjælp til at vælge de produkter, som dækker dine behov.

Sitemap

Kontaktoplysninger

Mail: frederik.affiliate@hotmail.com

Adresse: Jyllandsgade 16, 1. 8 9000 Aalborg

CVR: 43275690