Sponsoreret indlæg

Få pulsen op med VR-gaming

VR gaming

Langt de fleste vil forbinde gaming med at sidde foran en computerskærm eller på sofaen foran fjernsynet med sin PlayStation eller XBOX. Der er ikke meget fysisk aktivitet involveret, og det er også grundlag for den almindelige stereotyp og fordom omkring gaming, at det er en usund hobby, der gerne involverer en masse sukkerindtag.

Det kan til dels godt være sandheden – men i de seneste år, som gamingindustrien er vokset gevaldigt, er der samtidig også blevet lagt større fokus på sundhed. Kostvejledning og fysisk aktivitet er kommet på dagsordenen for de skoler, der underviser inden for computerspil, og spilproducenterne er også kommet på banen med nye spil, der gør brug af et af gamingindustriens store gennembrud; nemlig et Virtual Reality headset.

Hvad er et Virtual Reality headset?

Et VR headset er en helt ny måde at spille på, der involverer et headset, der dækker over dine ører og øjne, samt to håndholdte controllers. Headsettet har to indbyggede skærme til hvert øje, der skal simulere en virtuel virkelighed. Det føles altså derfor som at forlade den virkelige verden og træde ind i en anden. De to håndholdte controllers bruges til at styre og navigere rundt i det spil, som du spiller.

Dyrk motion med gaming

Med et VR headset kan du købe spil, der involverer fysisk aktivitet. Det kan være dans, boksning og andre sjove aktiviteter. Her findes eksempelvis FitXR, der bl.a. også inkorporerer HIIT-træning, og det er muligt at spille online imod andre også.

For at komme i gang med VR-gaming, skal du derfor også have en gaming computer med tilhørende udstyr. Gaming computere er ligesom almindelige computere – bare med større muskler i dens hardware, så det kan trække de lidt mere ressourcekrævende opgaver, som et VR spil ofte gør.

Læs mere om gaming computere her.

Sørg for at have god plads omkring dig

Det er vigtigt, at du har rigeligt med kvadratmeter omkring dig, når du vil spille med VR, da du gerne skal kunne bevæge dig et par meter til den ene og den anden vej, samt svinge med armene – og gerne lidt plads til loftet også.

Dine håndholdte controllers er bygget i plastik og er elektroniske apparater – det ville være meget ærgerligt, hvis du ved et uheld slog dem ind i en væg, og de gik i stykker. Det anbefales derfor gerne, at du har cirka 2,5 meter til hver side.

Om fitnessboom.dk

Hos fitnessboom.dk kan du finde information om forskellige produkter indenfor styrketræning og motion, og derved få hjælp til at vælge de produkter, som dækker dine behov.

Sitemap

Kontaktoplysninger

Mail: frederik.affiliate@hotmail.com

Adresse: Jyllandsgade 16, 1. 8 9000 Aalborg

CVR: 43275690