Sponsoreret indlæg

Derfor er fodbold så sundt

Fodboldgolfbaner i Danmark

Langt de fleste starter til fodbold, når de er børn. Og der handler det om glæden ved spillet og om at være sammen med vennerne.

Efterhånden når man bliver ældre, kan mange andre ting trække i én, og for en dels vedkommende, ender det med, at man stopper med fodbolden.

Og mange af dem der stopper, vil formentlig prøve at ”indhente” den manglende fysiske bevægelse, med abonnementer til fitnesscenteret, ture til padelbanen eller noget helt tredje.

Fordi vi ved, at det er sundt at bevæge sig.

Men hvis de nu vidste, at fodbold er en virkeligt effektiv måde at holde kroppen i gang på, at komme i god form og i det hele taget blive et sundere menneske, samtidig med, at man får et stærkt socialt bånd til en masse mennesker, ville flere nok vende tilbage til den fodbold de havde forladt i sin tid, da piger, øl, studie, karriere osv., trak dem væk.

Men hvor god en træningsform er fodbold?

Det kigger vi lidt på her.

Pst.: Hvis I skal variere træningen en smule, eller blot lave noget socialt, men stadig med fodbold som omdrejningspunkt, kan fodboldgolf være en virkeligt sjov aktivitet. Kender du ikke lige til en bane i nærheden, kan du se en oversigt over fodboldgolfbaner i Danmark her.

En alsidig omgang motion

Når du spiller fodbold, er det ikke kun en lille del af kroppen, der kommer i brug.

Fodbold er en super alsidig omgang træning, hvor alle muskler kommer i spil, med masser af intensitet og bevægelse.

Hurtige vendinger, spring, sprints, lange løb og en masse andre former for fysiske aktioner, skal din krop igennem, i løbet af f.eks. 1,5 times træning.

Så du kan med god samvittighed sige, at du ikke behøver andre medlemskaber, end det i din lokale fodboldklub, for her får du givet kroppen en god tur i ”motions-centrifugen”.

Et socialt samvær uden sammenligning

Man hører det jo ofte: Det er svært at bevare motivationen, hvis man er alene og/eller udelukkende dyrker motion for at komme i god form.

Man kan finde en ven at gå i fitnesscenteret med – det vil typisk hjælpe.

Men melder du dig ind i en fodboldklub, får du det sociale samvær foræret på et sølvfad.

Andre ligesindede i din alder, er klar til at give den gas i 1,5 time ude på bane, og til 3. halvleg efter træningen og kampen.

Og vi ved jo, hvor positiv en indvirkning, et socialt liv har på dit mentale velbefindende. 

Nogle har brug for mere socialt samvær end andre, men uanset hvad, er et fællesskab med til at forstærke effekten af de lykkestoffer der kommer i kroppen, af en god træning eller kamp.

Så kom i gang med at spille noget fodbold, uanset om du er 15, 45 eller 65.

Ikke nok med, at du kommer i bedre form. Du får mere overskud, mere energi og kommer i bedre humør.

Om fitnessboom.dk

Hos fitnessboom.dk kan du finde information om forskellige produkter indenfor styrketræning og motion, og derved få hjælp til at vælge de produkter, som dækker dine behov.

Sitemap

Kontaktoplysninger

Mail: frederik.affiliate@hotmail.com

Adresse: Jyllandsgade 16, 1. 8 9000 Aalborg

CVR: 43275690